Video Advertising

Wij bieden inzicht hoe video te gebruiken en uw media inzet te laten gelden. Interactieve video is een perfect formaat voor de vertaling van uw marketing doelstellingen. Onze video service vormt de basis voor een succesvol resultaat.


Bekijk hier onze selectie in-stream en interactieve video advertenties. Zo vindt u voor elke online media strategie de juiste video ad.

Video Advertenties

Youtube is het #1 video platform met een bereik van 70.4% van het Nederlandse online publiek. Wij zijn gecertificeerd partner van Youtube.

Youtube Advertenties

Betere Resultaten met de Interactieve Pre-rolls van iProspect

Wij zetten een TV commercial in no time om in een pre-roll. De pre-roll upgraden wij conform media doelstelling om naar een interactieve video advertentie. Video is het rijkste formaat met audio en bewegende beelden in hoge kwaliteit. Interactie met uw boodschap maakt er een ware beleving van. Met VPAID advertenties zetten wij de core van de campagne voor de clickout. In-stream aan de slag met leadgeneratie, awareness, entertainment, sales of andere branding en perfromance doelstellingen?

Past interactieve video ook binnen jouw mediastrategie?

 • Hogere betrokkenheid door interactie
 • Meer tijd spenderen met uw merk
 • Sturen op interesse intentie en beleving
 • Unieke oplossingen voor elke media doelstelling

Online Video populair in de media

Van de Smartphone tot de TV in de woonkamer, er zijn talloze manieren om als adverteerder u doelgroep te bereiken. Eenmaal in contact is het van belang dat de boodschap van de adverteerder goed wordt ontvangen. Dankzij VPAID technologie kunnen wij impressies onderscheiden van bewuste betrokkenheid met de advertentie? VPAID staat garant voor een positieve Brand Experience en is een uitstekende tool voor het vertalen van alle media doelstellingen. VPAID is de nieuw nieuwe norm aan het worden.

 • Inzetten naast TV, Display of Search campagnes
 • Kostenefficiënt inkopen op basis van CPM / CPV
 • Hoge ROI / CTR lage CPA / eCPC / eCPM
 • Via RTB met 1 overall frequentie cap
 • Lichte TV kijkers bereiken of TV 3+ bereik vergroten


De wereld van TV adverteren is veranderd

Online video speelt een hoofdrol binnen het digitale landschap en behoort tot een van de efficiëntere online advertentie formaten. Het bereik van online video in Nederland wordt steeds groter. Interactieve video combineert de kracht van TV met de techniek en de interactiviteit van het internet. Wij helpen video adverteerders de juiste en de unieke contacten bereiken met gecontroleerde contactfrequenties. Het begint allemaal bij het omzetten van uw TV commercial tot een "interactieve" pre-roll advertentie.

 • Video inzetten naast TV inzet
 • Video inzetten naast Display of Search inzet
 • Video inzetten voor additioneel 3+ bereik
 • Video inzetten en lichte TV kijkers bereiken

Laat u informeren over de voordelen van televisie in combinatie met de interactiviteit van het wereldwijd web.

Persoonlijk advies nodig?

iProspect Studio - Creativity is intelligence having fun.

Voor input, advies of het beantwoorden van vragen over display, video of mobile media, kunt uw altijd terecht bij de iProspect Studio. Wij staan open voor het bespreken van nieuwe projecten.

Contact