De iProspect Studio

Alles valt of staat met creatie! Ongeacht de grootte van een media budget. In de studio vertalen wij mediadoelstellingen naar relevante digitale uitingen. Wij bedenken en ontwikkelen niet alleen mooie, maar vooral relevante display-, video- en mobile advertenties voor grote en kleine adverteerders.

Onze Services

Dentsu Aegis Network overkoepelt een aantal toonaangevende merken in marketing diensten met een gedeelde visie op de communicationsgroup van de toekomst te creëren. Als 100% online media bureau vormt iProspect het digitale hart. Creatie benaderen wij vanuit een media strategisch vertrekpunt. Inzicht in media doelstellingen en campagne resultaten verbeteren ons bij het maken van beslissingen in het creatie proces. Omsingelt door mediakennis is het onvermijdelijk dat wij zorgen voor resultaten zoals alleen wij dat kunnen.

  • iProspect 100% digital agency van Dentsu Aegis
  • iProspect Media strategie, Media planning, Media inkoop
  • iProspect Studio Consult & Display Video Mobile Creatie

Expertise in digital advertising

Het Studio team informeert en faciliteerd continu informatie over de creatieve mogelijkheden binnen het digitale landschap. Wij houden onze ambassadeurs binnen het Dentsu Aegis netwerk goed op de hoogte. Kennisdeling en specialistisch advies vooraf komt onze campagnes ten goede. Deze luxe positie maakt het verschil. Het verschil in de kwaliteit, de relevantie en het resultaat.

  • Vooraf advies vanuit specialistische kennis
  • Korte lijnen binnen het Aegis netwerk
  • In-house techniek en design
  • Gestructureerde werkwijze

Onze Kern Waardes

Onze ambitie? Het ontwikkelen van de meest efficiente, creatieve en innovatieve digitale advertentie uitingen in Nederland. Het verrijken van creatieve communicatie touchpoints van merken en producten. Wij doen dit door middel van een geïntegreerde aanpak, uitstekende mensen, slim gebruik van gegevens, unieke technologie en gedeelde waarden.


Het Team

Een groep enthousiaste, jonge, gepassioneerde specialisten. Elke dag worden wij uitgedaagd door super interessante klanten. In het team is er altijd ruimte voor creativiteit en gezelligheid. Wij geloven in de resultaten die we keer op keer halen. Maar bovenal geloven wij in de kracht van mensen!


Persoonlijk advies nodig?

iProspect Studio - Creativity is intelligence having fun.

Voor input, advies of het beantwoorden van vragen over display, video of mobile media, kunt uw altijd terecht bij de iProspect Studio. Wij staan open voor het bespreken van nieuwe projecten.

Contact